Mall OnLine | Anunturi Gratuite | Anunturi Agricole | Anunturi Meditatii | Anunturi AutoNou | Anunturi utilaje agricoleNou

Anunturi oferte meditatii facultate studenti BUCURESTI

 1 ...  89  90  91  92  93  94  95  ... 156
 

Meditatii informatica, pregatire bacalaureat


Meditatii INFORMATICA, pregatire bacalaureat, proiecte de licenta, pagini web. Turbo Pascal, C++, Visual Basic, PHP, MySQL, Java, C#, MS Access, FoxPro, Windows, Word, Excel, PowerPoint, Internet, HTML, Macromedia Flash, Latex si altele.

Adrian 0722.77.28.55, 0762.262.099 70-100/sedinta RON Bucuresti

Meditatii germana bucuresti


Pasionata de germana cu studii aprofundate, cursuri intensive la institutul goethe, cursuri de terminologie de business, experienta de 3 ani jumatate in multinationala cu contact direct cu clientii germani, ofer meditatii la germana atat copiilor, cat si adultilor. ca suport didactic folosesc materiale de la institutul goethe si nu numai.

Aurora Ganea 0785050473 50 RON BUCURESTI/Bucuresti

Asigur rezultate garantate


Ofer meditatii la limba si literatura romana elevilor claselor i-xii (gramatica, literatura, orice nivel, consolidare, aprofundare, pregatire teme, examene, evaluare nationala, bacalaureat). rog seriozitate! va multumesc!

Rusu Madalina-roxana 0762113739 30-40 lei RON BUCURESTI/Bucuresti

Ofer meditatii matematica


Ofer meditatii la matematica pentru clasele i-xii pentru recuperarea materiei si insusirea cunostintelor de baza. explic cu rabdare indiferent de nivelul elevului.

Anda 0766212087 40 RON BUCURESTI/Bucuresti

,meditatii matematica cls 5-10


Ofer meditatii matem cls 5--10, individual.asigur recuperarea si.aprofundarea materiei, imbunatatirea situatiei scolare.fire placuta, motivanta, am experienta 8 ani si explic cu rabdare pe intelesul elevului..cum matematica utilizeaza un mod de a gandi folosind rationamente,va astept sa le aprofundam impreuna.zona pta iancului.

Georgescu 0727567654 50 RON BUCURESTI/Bucuresti

Meditatii matematica orice nivel


Ofer meditatii la matematica, orice nivel, clasele i-xii, inclusiv pregatire pentru testele nationale sau bacalaureat.

Cornaci Diana-ramona 0741160295 40 RON BUCURESTI/Bucuresti

Invata sa vorbesti corect in engleza britanica


In urma unei evaluari corecte a cunostintelor asimilate pana in prezent, se elaboreaza strategia dvs. optima de invatare in functie de programul pe care il aveti si de modalitatea dvs. preferata de invatare astfel incat sa puteti comunica in timp util in limba engleza britanica. detalii suplimentare prinmail sau

Daniela Vlad 0723482899 75 RON BUCURESTI/Bucuresti, sector 4

Meditatii la limba engleza


Ofer meditatii sau ajutor pentru teme la limba engleza pentru elevii de clase 1-4. pentru mai multe detalii imi puteti trimite un e-mail la adresa popabigail23@yahoo.com.

Abigail 30 RON BUCURESTI/Bucuresti

Meditatii la spaniola


Ofer meditatii sau ajutor pentru teme la limba spaniola pentru elevii de clase 1-4. detin o diploma ce-mi atesta cunostintele dele nivel b2. pentru mai multe detalii imi puteti trimite un e-mail la adresa popabigail23@yahoo.com.

Abigail 30 RON BUCURESTI/Bucuresti

Ofer meditatii de pian


Absolventa a liceului de arta ,margareta sterian" -buzau, sectia muzica - pian, atestata in domeniul muzicii, cu experienta diferitelor concursuri si olimpiade artistice, ofer mediatii prescolarilor (in special) dar si scolarilor. mentionez ca sunt dispusa sa ma deplasez la domiciliu, la orice adresa din bucuresti. va multumesc !

Heraru Gabriela 40 RON BUCURESTI/Bucuresti

Meditatii limba araba


Vorbitor nativ mai multe dialecte, ofer meditatii la limba araba toate nivelele, alfabet, vocabular, gramatica si conversatie curs intensiv pt cei care pleaca cu contract in tarile arabe

Mezon 0760262440 50 RON BUCURESTI/Bucuresti
Newsletter :
 
 
 
Anunturi meditatii Anunturi traduceri Anunturi lucrari de licenta