Mall OnLine | Anunturi Gratuite | Anunturi Agricole | Anunturi Meditatii | Anunturi AutoNou | Anunturi utilaje agricoleNou

Anunturi oferte meditatii franceza

 1  2  3  4  5  6  7  ... 14

Meditatii franceza si engleza rapid si eficient!


Profesor,17 ani vechime,meditez franceza/engleza,elevi/adulti(a1-c2) scoala,bac,admitere, examene-cambridge,ielts, dalf, delf, interviu angajare/avansare/emigrare,prin skype sau la domiciliul meu, studiu dupa materiale de la edituri straine, cu accent pe gramatica si conversatie, cu rezultate excelente. va astept cu drag la piata 1 mai! stanescu_alissa@yahoo.com

Alice Stanescu 0720462530 55-60/1,5-2ore RON BUCURESTI/Bucuresti

Franceza/engleza pt examene/interviuri, rapid si eficient!


Vin examenele/admiterea/interviuri in franceza si engleza, si nu va descurcati prea bine? franceza si engleza mai simplu,mai rapid si mai eficient, cu accent pe conversatie, avansare rapida, rezultate foarte bune. profesor si traducator autorizat, 17 ani vechime, sedinta individuala, materiale de la edituri de prestigiu, la domiciliul meu sau via skype. va astept cu drag la studiu la piata 1 mai!

Stanescu Alice 0720462530 60-65ron (1,5-2 ore) RON BUCURESTI/Bucuresti

Ofer meditatii la limba franceza


Predau cursuri online (via skype) pentru asimilarea urmatoarelor limbi: engleza, franceza, italiana si maghiara. cursurile sunt individuale si se adreseaza atat copiilor cat si adultilor. durata unui curs este de 30 de minute si are costul de 10 ron. plata se face online, prin virament bancar, inaintea inceperii cursului. se semneaza un contract de prestari servicii pentru orele predate.

Blanaru Iuliana 0749845515 10 RON Bacau/Bacau

Meditatii engleza si franceza


Profesoara de limba engleza si limba franceza cu experienta, absolventa de masterat- sectia “traductologie”, meditez elevi clasele i-xii si adulti (orice nivel), la domiciliul meu (sectorul 3) sau al cursantului, preferabil in apropiere. in plus, detin atestat de competente lingvistice, autorizatie de traducator si diploma dalf. tel:0733.589.037.

Sreg 0733589037 50 RON BUCURESTI/Bucuresti

Franceza cursuri si meditatii


Franceza, adulti si copii, orice nivel. parcursuri personalizate in functie de scopul pregatirii. pregatire examene (delf,dald,tef,etc), limbaj specializat (medical, business, secretariat, hr, turism, juridic, marketing, hr, etc), coaching interviuri. inscrieri cursuri grup (seara sau dimineata) training companii. audit lingvistic. locatie centrala, piata unirii. 1h=50min.

Cursupedia Roxana 0731316606 RON BUCURESTI/Bucuresti

Meditatii franceza!!!


Profesor, meditez limba franceza, copii si adulti, orice nivel, experiena in emigrari, admitere examene etc.

Rosoiu camelia 40 RON Dambovita/Targoviste

Limba franceza - meditatii


Profesoara limba franceza, cu experienta 8 ani, ofer meditatii elevilor de orice nivel. rog seriozitate !

Moisescu Carmen 0735173031 35 RON Arges/Pitesti

Franceza pentru incepatori -români ,ruşi


Profesoara de lb.franceza cu experienta in meditatii pentru incepatori,copil-adult cu predare in limba romana sau rusa, ofera ore individuale acasa la profesor sau online skype.se atrage atentie la pronuntare corecta,lectura,conversatie,gramatica si imbogatirea vocabularului.indrum efectuarea temelor,ofer material suport(texte,exercitii) .

Tatiana 0772232927 40-60 RON Iasi/Iasi, alexandru cel bun

Meditatie la franceza


Ofer pregatire la franceza pentru interviuri,munca in strainatate,sau emigrare in state francofone: canada,belgia,franta. totodata asigur pregatire pentru cei care vor sa obtina certificari tefaq, dalf , delf. profesoara cu experienta didactica si metode active moderne. ma pot deplasa daca e nevoie. pretul sedintei: 30 lei.

Dorina 0040728368136 30 RON Iasi/Iasi

Pregatire la franceza / romana


Profesoara cu experienta(peste 30 de ani la catedra) ofer pregatire de calitate vizand reusita la orice tip de examen / test / teza / evaluare orala . asigur progrese rapide in asimilarea si consolidarea cunostintelor. indrum efectuarea temelor si ofer material suport pentru studiu si aprofundarea materiei.

Dorina 0742956225 30 RON Iasi/Iasi
Newsletter :
 
 
 
Anunturi meditatii Anunturi traduceri Anunturi lucrari de licenta